Over mij

Mijn naam is Elidoor Gerrits (1974). In ons huis woon ik met mijn man Sander (1975), onze twee zoons Marein (2008) en Emile (2011), onze kater Louis en hond Beau.

In 2014 ben ik officieel gestart met mijn kleinschalige professionele, gastouderopvang De Kleine Beer. Naast het gastouderschap heb ik jaren lange ervaring in de zorg (gezinszorg, kraamzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg) wat ik met veel plezier en voldoening gedaan heb. Ook heb ik de Kunstacademie gevolgd, en een Masteropleiding in Fine Arts.

Opleidingen: 

  • Vije Academie het Pad. Spychosociaal Therapeut Beeldend (in opleiding)
  • MDGO-VZ (diploma “verzorgende niveau 4”). 
  • Applicatiecursus Antroposofie Pedagogie. 
  • Academie voor ouders (Rudolf Steiner College).  
  • EHBO voor kinderen. 
  • Kunstacademie - St.Joost. 
  • Piet Zwart Instituut - Master of Fine Arts. 

“Elidoor is altijd in de weer met dingetjes bedenken en maken. Ons huis en de directe omgeving profiteren daarvan! Haar creatieve vaardigheden en de manier waarop ze de kinderen een warm thuis biedt op de dagen dat ze bij haar zijn maken dat elke dag hier een klein feestje voor ze is. Ze is zorgzaam en consequent en kan zich heel goed inleven in de wereld van anderen, vooral ook in die van de kleine mensjes.” (Sander Bosma)

“Ik vind dat mijn moeder heel creatief en handig is en ze heeft altijd wel ideetjes in haar hoofd. Ze heeft bijvoorbeeld  in en rond het huis veel dingen gemozaïekt. Wat ze ook goed kan is tekenen en schilderen, die activiteit doet ze ook graag met de baby’s en peuters. Ze heeft altijd wel plannen zoals een prieeltje in de tuin, die mijn vader dan moet maken, en zelf mozaïekt ze er dan een wandje in.

Ze is graag buiten. Ze houdt veel van kinderen en vindt haar werk ook heel leuk (vandaar is ze ook gastouder). Ze is heel lief en ik zou geen ander willen wensen.” (Marein Bosma)