Over mij

Mijn naam is Elidoor Gerrits (1974). In ons huis woon ik met mijn man Sander (1975), onze twee zoons Marein (2008) en Emile (2011) en onze kater Louis.

In 2014 ben ik officieel gestart met mijn kleinschalige, professionele, antrophosofische gastouderopvang De Kleine Beer. Naast het gastouderschap heb ik jaren lange ervaring in de zorg (gezinszorg, kraamzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg) wat ik met veel plezier en voldoening gedaan heb. Ook heb ik de Kunstacademie gevolgd, en een Masteropleiding in Fine Arts.

Opleidingen: 

  • MDGO-VZ (diploma “verzorgende niveau 4”). 
  • Applicatiecursus Antroposofie Pedagogie. 
  • Academie voor ouders (Rudolf Steiner College).  
  • EHBO voor kinderen. 
  • Kunstacademie - St.Joost. 
  • Piet Zwart Instituut - Master of Fine Arts. 

Per 1 september verhuizen wij van Haarlem naar Langenboom. Daarmee verhuizen wij terug naar onze roots. Ik kom uit Oploo en Sander uit Wijchen. Onze ouders en zussen weer in de buurt. We hebben veel zin in ons nieuw avontuur! Emile onze jongste zoon zal komend schooljaar in groep 7 starten bij 't Stekske en Marein onze oudste zoon start komend schooljaar bij het Wardolf  College Uden. We maken allemaal een nieuwe stap, mijn gastouderschap zal hopelijk zijn nieuwe ingang vinden in Langenboom en ook Sander heeft zijn baan van Haarlem naar Groesbeek verplaatst. We hebben zin om ons te nestelen in Langenboom en via school, sport, muziek, wonen en werk hopen we vele leuke, fijne, enthousiaste, Langenbomers te ontmoeten. 

“Elidoor is altijd in de weer met dingetjes bedenken en maken. Ons huis en de directe omgeving profiteren daarvan! Haar creatieve vaardigheden en de manier waarop ze de kinderen een warm thuis biedt op de dagen dat ze bij haar zijn maken dat elke dag hier een klein feestje voor ze is. Ze is zorgzaam en consequent en kan zich heel goed inleven in de wereld van anderen, vooral ook in die van de kleine mensjes.” (Sander Bosma)

“Ik vind dat mijn moeder heel creatief en handig is en ze heeft altijd wel ideetjes in haar hoofd. Ze heeft bijvoorbeeld  in en rond het huis veel dingen gemozaïekt. Wat ze ook goed kan is tekenen en schilderen, die activiteit doet ze ook graag met de baby’s en peuters. Ze heeft altijd wel plannen zoals een prieeltje in de tuin, die mijn vader dan moet maken, en zelf mozaïekt ze er dan een wandje in.

Ze is graag buiten en ze is ook naar een hondje aan het zoeken. Ze houdt veel van kinderen en vindt haar werk ook heel leuk (vandaar is ze ook gastouder). Ze is heel lief en ik zou geen ander willen wensen.” (Marein Bosma)